All hands on deck

Large a76bcbe2

 

Met All hands on deck slaan twee topgezelschappen de handen ineen voor een spectaculaire samenwerking. Scapino Ballet en Wëreldbänd halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater.

De vijf leden van muziektheatergroep Wëreldbänd zijn behalve rasmuzikanten ook meesterlijke variété artiesten. Samen met de dansers van Scapino monsteren zij in All hands on deck aan voor een turbulente scheepsreis vol bizarre en absurde situaties. Choreograaf Ed Wubbe stuurt een bont gezelschap de zee op met zingende dansers en dansende muzikale komieken. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier maar eist ook z’n tol. Naarmate de reis langer duurt vervaagt de grens tussen fantasie en werkelijkheid en wordt het leven aan boord steeds surrealistischer. Dit is een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee.

Zet u schrap voor de meest verrassende samenwerking in theaterland!  All hands on deck speelt van maart tot en met juni 2019 in Nederland. Klik hier voor de speellijst.

 

De pers over de voorstelling All Hands On Deck:

All Hands on Deck zwalkt, in de goede zin van het woord, tussen De Jantjes, Titanic en Das Boot 

Annette Embrechts -  De Volkskrant  ★★★★☆

 

De dansers en muzikanten zijn organisch samengevoegd. All hands on Deck is een zeldzaam mooie voorstelling. Die moet gewoon de wereld over.

Patrick van den Hanenberg - Het Parool

 

‘All hand on deck’ is het schoolvoorbeeld van de symbiotische relatie van dans en muziek... Dansers zingen, muzikanten bewegen en allen spelen tezamen karakteristieke scènes uit excentrieke zeeliedenlevens.  ‘All hands on deck’ manifesteert zich daarmee als veelzijdig en verrassend. Er wordt gekust, gedanst en gezongen te midden van een festijn van steeds wisselende instrumenten en samenstellingen van de groep.

Theaterparadijs

 

Choreografie

Ed Wubbe

Muziek

Wëreldbänd

Geluidsontwerp

Joep van der Velden

Zendertechnicus

Kevin Baaij

Podiumtechniek

Wouter Moscou